Informatie

Deze fraaie Gleditsia triacanthos 'Sunburst' staat hoog op stam met een natuurlijk afbuigende kroon. De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' loopt in het voorjaar prachtig uit met felgeel blad wat een mooi contrast geeft op de donkere stam en takken. De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' verkleurd vervolgens in de zomer na geel om in het najaar opnieuw terug te kleuren naar een prachtig gele herfstkleur. De Valse christusdoorn filtert mijn zijn fijne blad het licht, waardoor de boom nog enigszins transparant is en dus niet voor een immense lap schaduw zorgt. De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' is een doornloze variant van de Christusdoorn. De Gleditsia triacanthos 'Sunburst' verdraagt verharding en wortelt diepgaand.

Gleditsia triacanthos 'Sunburst'
NO.
17
Gleditsia triacanthos 'Sunburst'
Gleditsia triacanthos 'Sunburst'
Ik wil graag bestellen
Aantal beschikbaar 1 stuk
Prijs € 1.980,-
Omtrek 40-45
Hoogte 6-7 m
Leeftijd 18-20 jaar
  • Mooie herfstkleur
  • Bijzondere vorm

Op zoek naar een kleinere maat?

Bekijk aanbod

Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variƫteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Onderhoud van de boom

Het doorgroeien van de boom is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het weer en de manier waarop de boom verzorgt wordt. Het is mogelijk om de boom door ons te laten onderhouden zodat u onbezorgd van de boom kunt genieten. Wij houden de boom in de gaten, zorgen er voor dat hij genoeg water en bemesting krijgt en snoeien de boom zoals nodig is.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Ik heb interesse in deze boom