Informatie

Deze boom is door middel van 20 jaar lang leiden en snoeien tot een boogvorm gekweekt. Een boogvorm bestaat uit 2 bomen die elk een halve boog vormen. De weergegeven prijs is de prijs per boom. Voor een complete boog heeft u hiervoor dus 2 boogbomen nodig.
Deze bogen hebben een doorrijhoogte van ca. 4.25 meter. De totale hoogte is ca. 5.25 meter. De basis van de boog meet 1,5 x 1,5 meter. Wanneer de boogdelen tegen elkaar geplaatst worden is de rijbreedte ca. 3,5 meter. Uiteraard kunnen de boogdelen ook wat verder uit elkaar geplaatst worden zodat de breedte vergroot wordt.

Doordat wij de bomen nog moeten transporteren kunnen wij deze nog niet geheel in elkaar laten groeien aan de boven kant. In uw tuin kunnen de bomen uiteraard met de toppen naar elkaar toegeleid worden en dicht gaan groeien.

Haagbeukpoort
NO.
347
Carpinus betulus
Carpinus betulus
Ik wil graag bestellen
Aantal beschikbaar 4 stuks
Prijs € 4.500,-
Hoogte 500/550 cm
Leeftijd 25-30 jaar

Op zoek naar een kleinere maat?

Bekijk aanbod

Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variƫteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Onderhoud van de boom

Het doorgroeien van de boom is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het weer en de manier waarop de boom verzorgt wordt. Het is mogelijk om de boom door ons te laten onderhouden zodat u onbezorgd van de boom kunt genieten. Wij houden de boom in de gaten, zorgen er voor dat hij genoeg water en bemesting krijgt en snoeien de boom zoals nodig is.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Ik heb interesse in deze boom