Informatie

De Doodsbeenderenboom ( Gymnocladus dioica ) is een zeer bijzondere boom. De Gymnocladus dioica blijft redelijk transparant. De jonge takken van de Doodsbeenderenboom vullen de kroon samen met het blad. Wanneer het blad afvalt blijven de twijgen nog een tijdje aan de boom hangen. Deze twijgen lijken erg of botjes, vandaar de naam. De Doodsbeenderenboom kleurt prachtig geel in het najaar.

Doodsbeenderenboom
NO.
363
Gymnocladus dioica
Gymnocladus dioica
Gymnocladus dioica
Gymnocladus dioica
Ik wil graag bestellen
Aantal beschikbaar 1 stuk
Prijs € 850,-
Omtrek meerstammig
Hoogte 4-5 m
Leeftijd 12-15 jaar

Op zoek naar een kleinere maat?

Bekijk aanbod

Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variƫteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Onderhoud van de boom

Het doorgroeien van de boom is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het weer en de manier waarop de boom verzorgt wordt. Het is mogelijk om de boom door ons te laten onderhouden zodat u onbezorgd van de boom kunt genieten. Wij houden de boom in de gaten, zorgen er voor dat hij genoeg water en bemesting krijgt en snoeien de boom zoals nodig is.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Ik heb interesse in deze boom