Informatie

De Parrotia persica (Perzisch IJzerhout) is een van de meest populaire bomen. Vooral als meerstammige boom ontwikkeld de Parrotia persica zich als een zeer sierlijke solitair. De Parrotia persica behoort naar onze mening in de top 3 bomen met de mooiste herfstkleuren. Nieuwe bladeren van de Parrotia persica lopen uit met een wijnrode bladrand. Deze cultivar van Perzisch IJzerhout begint al aan het einde van de zomer zijn herfstkleuren te tonen.

Perzisch IJzerhout
NO.
367
Parrotia persica 'Bella'
Parrotia persica
Parrotia persica
Parrotia persica
Ik wil graag bestellen
Aantal beschikbaar 1 stuk
Prijs € 980,-
Hoogte 4-5 m
Leeftijd 13-15 jaar

Op zoek naar een kleinere maat?

Bekijk aanbod

Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variƫteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Onderhoud van de boom

Het doorgroeien van de boom is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het weer en de manier waarop de boom verzorgt wordt. Het is mogelijk om de boom door ons te laten onderhouden zodat u onbezorgd van de boom kunt genieten. Wij houden de boom in de gaten, zorgen er voor dat hij genoeg water en bemesting krijgt en snoeien de boom zoals nodig is.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Ik heb interesse in deze boom