Informatie

De Heptacodium miconioides draagt de bijzondere Nederlandse benaming de Zevenzonenboom. Dit is een bijzonder soort die nog niet veel voorkomend is. De prachtige witte bast en lijsten kleuren fraai samen met het fris groene blad. In de nazomer vanaf eind augustus bloeit de Heptacodium miconioides met fris witte bloemen die daarna naar rood verkleuren. Een unieke bloeiwijze dus. De Zevenzonenboom is daarbij een erg goede drachtboom voor de bijen.

Zevenzonenboom
NO.
399
Heptacodium miconioides
Heptacodium miconioides
Heptacodium miconioides
Heptacodium miconioides
Heptacodium miconioides
Ik wil graag bestellen
Aantal beschikbaar 1 stuk
Prijs € 1.390,-
Hoogte 4-5 m
Leeftijd 12-15 jaar

Op zoek naar een kleinere maat?

Bekijk aanbod

Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variƫteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Onderhoud van de boom

Het doorgroeien van de boom is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het weer en de manier waarop de boom verzorgt wordt. Het is mogelijk om de boom door ons te laten onderhouden zodat u onbezorgd van de boom kunt genieten. Wij houden de boom in de gaten, zorgen er voor dat hij genoeg water en bemesting krijgt en snoeien de boom zoals nodig is.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Ik heb interesse in deze boom