Informatie

Rhododendron ‘Cunningham White’ is misschien wel de bekendste witbloeiende rhododendron. In de maand mei bloeien de grote witte bloemen die een bleek geel hart hebben. De rhododendron dankt zijn naam aan Linnaeus, die de plant heeft vernoemd naar het Griekse woord rozenboom. Zodra de Rhododendron begint de bloeien snap je meteen waarom. Deze brede compacte sierheester is wintergroen.

De rhododendron is de nationale bloem van Nepal. Daarnaast is het de staatsbloem van de Amerikaanse staten Washington en West Virginia.

Rhododendron 'Cunningham's White'
NO.
81
Rhododendron 'Cunningham's White'
Rhododendron ‘Cunningham White’
Rhododendron ‘Cunningham White’
Ik wil graag bestellen
Aantal beschikbaar 1 stuk
Prijs € 5.980,-
Omtrek meerstammig
Hoogte 3-4 m
Leeftijd 30-35 jaar

Op zoek naar een kleinere maat?

Bekijk aanbod

Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Onderhoud van de boom

Het doorgroeien van de boom is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het weer en de manier waarop de boom verzorgt wordt. Het is mogelijk om de boom door ons te laten onderhouden zodat u onbezorgd van de boom kunt genieten. Wij houden de boom in de gaten, zorgen er voor dat hij genoeg water en bemesting krijgt en snoeien de boom zoals nodig is.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Ik heb interesse in deze boom