Boomspecialisten Apeldoorn

Van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding over onze kwekerij. Wij hopen u te kunnen adviseren en te inspireren. Voor uw tuin heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan struiken en bomen.  Een 4 jarig Notarisappelboompje voor € 25,- of een 20 jarige volwassen Notarisappelboom voor een full-service prijs van € 2500,-?   Geen advies of rondleiding nodig, maar wilt u zelf inspiratie opdoen, dan bent u ook zonder afspraak welkom.                                    

Op de kwekerijen in Vaassen en Apeldoorn worden de bomen gekweekt met respect voor de natuur. Vogelbosjes, kikkerpoelen, hagen en bosstroken bieden volop plaats voor de fauna en flora. We selecteren bomen op hun gezondheid en streven naar een natuurlijk evenwicht. Chemische middelen om de bomen luisvrij, schurftvrij en anderszins 'gezond' te houden zijn bij ons in de ban gedaan. Derhalve louter onbespoten struiken en bomen, zodat wij als bladleverancier voor de apen in Apenheul een goede partner zijn.

Naast het kweken van bijzondere bomen zijn we, door heel Nederland en België, bezig met het snoeien, bemesten en verzorgen van bomen in de brede zin van het woord. Advies op locatie en het samenstellen van  een bomenplan en/of beplantingsplan behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie op www.tenhoven-bomen.nl